Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Cart 0

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Fish'n'chips med rodfrugter & tartarsauce

Fish'n'chips med rodfrugter & tartarsauce
Fish'n'chips Fish'n'chips med mandler og tartarsauce

Sund udgave af Fish'n'chips

Fish'n'chips laves normalt med en ordentlig omgang friture. Her har jeg dog undgået den gyldne gryde. I min udgave dropper jeg nemlig frituren, og så panerer jeg torsken med hakkede mandler, inden de ryger et smut i ovnen. Og jeg lover, at det overrasker, hvor godt paneringen fungerer og smager! Resultatet er sprødt og smagfuldt, og fisken er helt perfekt til at dryppe i en omgang hjemmelavet tartar-sauce. Den må I endelig ikke springe over!  

TIP: Prøv også denne opskrift på torsk i fad med fennikel, citron og feta eller pistaciepaneret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo

 

Fish N chips med rodfrugtfritter og tartarsauce

Jeg holder af at servere rodfrugtfritter til retten, for at give lidt ekstra farve på tallerkenen. Ser det ikke fint ud på billederne? Men altså helt klassiske kartoffelbåde, skal man heller ikke kimse af - eller lækre sweet potato fries? Lige meget hvilke rødder, du bruger, smager de herligt dyppet i en hjemmelavet tartarsauce. Saucen er nem at røre sammen, og den er altså et must, når menuen står på fish'n'chip! Fish'n'chips  

Find flere opskrifter med fisk lige her:

Tundeller med rodfrugtfritter Salatskål med laksemousse af varmrøget laks Laks med pesto crust Salade niçoise med ristede kartofler Dampet rødspætte med sødkartoffelmos