-
Link kopieret
Fish'n'chips med rodfrugter & tartarsauce


Sund udgave af Fish'n'chips
Fish'n'chips laves normalt med en ordentlig omgang friture. I denne opskrift er den gyldne gryde dog undgået. I denne udgave dropper man nemlig frituren, og så paneres torsken med hakkede mandler, inden de ryger et smut i ovnen. Og paneringen fungerer og smager bare så godt alligevel! Resultatet er sprødt og smagfuldt, og fisken er helt perfekt til at dryppe i en omgang hjemmelavet tartar-sauce. Den må I endelig ikke springe over!
TIP: Prøv også denne opskrift på torsk i fad med fennikel, citron og feta eller pistaciepaneret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo
Fish N chips med rodfrugtfritter og tartarsauce
I opskriften serveres retten med rodfrugter til, for at give lidt ekstra farve på tallerkenen. Ser det ikke fint ud på billederne? Men altså helt klassiske kartoffelbåde, skal man heller ikke kimse af - eller lækre sweet potato fries? Lige meget hvilke rødder, du bruger, smager de herligt dyppet i en hjemmelavet tartarsauce. Saucen er nem at røre sammen, og den er altså et must, når menuen står på fish'n'chip!
Find flere opskrifter med fisk lige her:
Tundeller med rodfrugtfritter Salatskål med laksemousse af varmrøget laks Laks med pesto crust Salade niçoise med ristede kartofler Dampet rødspætte med sødkartoffelmos