Nem opskrift på torsk i fad
Denne opskrift på torsk i fad beviser, at de ikke behøver være vanskeligt at få fisk på bordet. Jeg synes ofte, jeg hører, at folk synes, det er svært at finde på mere kreative retter med fisk, der er overskuelige at lave på en travl hverdagsaften. Men denne opskrift er netop det!
Opskriften tager kun 5 minutter at bikse sammen, og derover skal den blot hygge sig i ovnen i et lille kvarter, inden der er serveret. Der vil fisken være saftig og få den dejligste smag fra citroner, fennikel og dild. Og så bliver fetaen på toppen gylden og sprød med den skønneste smag!
TIP: Prøv også denne nemme opskrift på fish’n’chips med rodfrugtfritter, der smager herligt serveret med hjemmelavet tartarsauce. Eller måske pistaciepaneret kulmule med pastinakfritter?
Opskrift med lys fisk
Opskriften kan snildt laves med andre typer fisk en lige torsk. Prøv fx kulmule, der har en mere fast konsistens, eller lys- eller mørk sej. Og ellers er laks jo altid et hit!
Jeg serverer retten med kartofler, men det smager også dejligt med alt fra rodfrugt-fritter til kogt quinoa. Det er også lækker med nogle frisk grønt til. Måske bare lidt rucolasalat eller en simpel spidskålssalat. Man får allerede en masse smag fra dild, feta og fennikel, at tilbehøret gerne må være simpelt.
TIP: Prøv også fennikel i dette risottofad eller i en fennikelsalat med rucola og parmesan.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Flere opskrifter med fisk
Hvis du er på udkig efter flere skønne opskrifter på fisk, vil jeg anbefale dig at tjekke følgende opskrifter ud: