Opskrift på pistaciepaneret kulmule
Pistaciepaneret kulmule er en skøn måde at servere den hvide fisk. Fyldt med smag fra urter, citron og pistacienødder. Og utrolig smukt med den flotte grønne farve.
Jeg bruger ristede og saltede pistacienødder, som jeg piller, til paneringen. Det er betydeligt billigere, end hvis du købte usaltede pistacienødder, så det er et godt tip, hvis du har tid til at pille nødderne selv.
TIP: Prøv også denne skønne opskrift på torsk i fad med fennikel, citron og feta
Opskrift med kulmule
Kulmule er en af mine favoritter, når turen går forbi fiskehandleren.
Det hvide kød er nemlig mere fast og saftigt end eksempelvis torsk. Det gør, at kulmule både smager herligt, når filetterne steges på en pande, og skindet bliver dejlig sprødt, men det er også oplagt at bruge det til eksempelvis fisketacos eller fish’n’chips.
Pastinakfritter med avocado-mayo
Jeg serverer den pistaciepanerede kulmule med sprøde fritter af pastinak og en skøn grøn avocado-mayo, der minder om en aioli – bare lige next level hvis jeg selv må sige det!
Fritterne kan du naturligvis lave af kartofler eller andre rodfrugter alt efter, hvad du er i humør til eller har på lager. Jeg er også vild med fritter af søde kartofler.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.