-
Link kopieret
Ischokolader
Måske nogle af jer kan huske “Eiskonfekt”?
Den sukkersøde, tyske mælkechokolade, der smelter helt fantastisk på tungen.
Jeg kan, for det var en af mine favoritter som barn, og derfor ville begejstringen ingen ende tage, da det lykkedes mig at lave min egen sundere variant af juleklassikeren.

Cirka 20 stk.
INGREDIENSER
- 100 g chokolade
- 50-75 g kokosolie
- 1 nip havsalt
Smelt forsigtigt chokoladen over et vandbad. Tilsæt kokosolie og havsalt. Lad kokosolien smelte, og rør olie og chokolade sammen. Fordel chokolademassen i små forme, og stil dem på køl indtil servering.
Opskrift på Eiskonfekt
Ischokolader er utrolig nemme og hurtige at lave. Resultatet er så lækkert, at de små ischokolader fortjener at blive nydt året rundt. Ingredienslisten er super simpel. Det eneste, du skal bruge, er din yndlingschokolade, kokosolie og en smule havsalt.Sund, hjemmelavet eiskonfekt
Jeg bruger 50-75 g kokosolie til 100 g chokolade, alt efter hvor meget "smeltet på tungen"-evne, jeg ønsker chokoladerne skal have. Mere kokosolie betyder, at de skal opbevares på køl og tages ud lige inden servering, mens du sagtens kan lade dem stå fremme et par timer, hvis du bruger en mindre mængde Jeg vil desuden anbefale dig at bruge en kokosolie uden smag for det bedste resultat. Hvis du ikke vil gå på kompromis med sundhedsfaktoren og derfor foretrækker en uraffineret kokosolie, går det også an. Så får dine ischokolader bare et mildt kokos-twist :-)TIP: Prøv også min opskrift på havregrynskugler eller dadelkonfekt
