Computer stræk

Er du på udkig efter en video med udstrækning til din ryg og nakke? Så er min video “computer stræk” lige noget for dig. Hvis du har brugt (for) mange timer foran skærmen, er det rart at strække og afspænde kroppen lidt bagefter. At implementere lidt daglig stræk efter arbejde, kan forebygge rygsmerter og hjælpe til at få en bedre holdning. Og samtidig er det også altid godt med blid bevægelse, da det hjælper os med at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Det tror jeg, at vi er mange, der godt kunne bruge mere af i en travl hverdag. Man fortryder det aldrig!

Videoen kommer godt omkring ryg og nakke på blot 10 minutter. Den foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Men husk altid at lytte til din krop, og stop op, hvis noget føles forkert eller gør ondt.

Rul din måtte ud og giv lidt blid og kærlig bevægelse til kroppen. Rigtig god fornøjelse ♥

 

Gratis træningsvideoer

Hvis du er på udkig efter flere lignende videoer, kan du finde et udvalg under “træning” i topbaren her på siden. Der er både meditation, stræk, yoga og en masse andre træningsvideoer. Alle har til fælles at man blot behøver en måtte, så de er perfekt til din hjemmetræning!

TIP: Prøv også yoga mod menstruationssmerter,  min pilates hjemmetræning eller en 2 min planke challenge

Jeg elsker at bruge lidt tid på mit sind eller min krop efter arbejde. Det kan både være gennem træning, stræk eller meditation. Jeg oplever, at det hjælper mig med at ‘lande’ og give slip på arbejdsdagen, så man er klar til at være nærværende sammen med sin familie. Prøv også denne meditation: giv slip hvis du har svært ved at få ro på efter arbejdsdagen.

 

TIP: Arbejder du hjemmefra? Så har jeg skrevet et post om gode råd til hjemmearbejde.

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar