Sund udgave af Fish’n’chips
Fish’n’chips laves normalt med en ordentlig omgang friture. Her har jeg dog undgået den gyldne gryde. I min udgave dropper jeg nemlig frituren, og så panerer jeg torsken med hakkede mandler, inden de ryger et smut i ovnen. Og jeg lover, at det overrasker, hvor godt paneringen fungerer og smager!
Resultatet er sprødt og smagfuldt, og fisken er helt perfekt til at dryppe i en omgang hjemmelavet tartar-sauce. Den må I endelig ikke springe over!
TIP: Prøv også denne opskrift på torsk i fad med fennikel, citron og feta eller pistaciepaneret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo
Fish N chips med rodfrugtfritter og tartarsauce
Jeg holder af at servere rodfrugtfritter til retten, for at give lidt ekstra farve på tallerkenen. Ser det ikke fint ud på billederne? Men altså helt klassiske kartoffelbåde, skal man heller ikke kimse af – eller lækre sweet potato fries? Lige meget hvilke rødder, du bruger, smager de herligt dyppet i en hjemmelavet tartarsauce.
Saucen er nem at røre sammen, og den er altså et must, når menuen står på fish’n’chip!
Find flere opskrifter med fisk lige her:
Salatskål med laksemousse af varmrøget laks
Salade niçoise med ristede kartofler
Dampet rødspætte med sødkartoffelmos