Besan puda: pandekager med kikærtemel
Besan puda er nemme, krydrede pandekager af squash og kikærtemel. En opskrift, der traditionelt strammer fra indien.
Kikærtemel har i løbet af de sidste år vundet en fast plads i mit køkken, for udover at det er super billigt, er det også en utrolig alsidig ingrediens, der kan bruges til alt fra panering og brød til at lave veganske omeletter. Den første opskrift, jeg nogensinde lavede med kikærtemel var disse indiske pandekager, og det er en opskrift, jeg stadig vender tilbage til.
TIP: Prøv også min opskrift på indisk dhal eller indisk kylling med blomkål
Opskrift på indiske sunde madpandekager
Denne opskrift er beviser at vegetarmad sagtens kan være både nemt, sundt og lækkert – uden at sprænge madbudgettet. Ikke dårligt vel? Besan puda-pandekagerne kan bikses sammen på noget, der ligner 5 minutter. Endnu en bonus er, at de også smager herligt kolde, så lav gerne en større portion, hvis tiden er der – så har du ekstra til frokost dagen efter. Alt i alt en skøn hverdagsopskrift!
TIP: Prøv også banh xeo – de lækreste vietnamesiske madpandekager
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.