Indisk kylling
Indisk kylling med ristet blomkål er en vidunderlig curry inspireret af det indiske køkken.
Saucen laves af kokosmælk og græsk yoghurt, der giver en fantastisk cremet konsistens. Saucen smages desuden til med en masse krydderier – alt fra rød karrypasta til garam masala, der er med til at give den gode indiske smag.
Du kan sagtens lave en vegetarisk opskrift af opskriften ved at undlade kyllingen. Den ristede blomkål giver en god fylde og smag til retten alene. Du kan dog også sagtens tilføje ristet tofu eller kikærter, hvis du vil give retten mere mæthed og protein.
Servér gerne din indiske curry med lune og bløde naanbrød. Min bedste opskrift finder du her.
TIP: Prøv også min opskrift på en indisk lammegryde eller indiske besan puda pandekager
Sund og nem karryret med kylling og blomkål
Denne lækre curry er både sund og mættende. En perfekt hverdagsret hvor man sagtens kan lave dobbeltportion og spise den over to aftener. Prøv evt. andre toppings dagen efter for at skabe lidt variation. Jeg elsker at tilføje ristet kokos, banan, æble, peanuts og mangochutney – sådan lidt ristaffel agtigt – på anden dagen.
TIP: Prøv også min opskrift på ristaffel alt-i-et-fad eller boller i karry
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.