Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Kurv (0)

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Ischokolader

Måske nogle af jer kan huske “Eiskonfekt”?

Den sukkersøde, tyske mælkechokolade, der smelter helt fantastisk på tungen.

I denne opskrift har vi prøvet at lave en sundere variant af juleklassikeren - og de smager fantastisk!

Ischokolader

Cirka 20 stk.

INGREDIENSER
  • 100 g chokolade
  • 50-75 g kokosolie
  • 1 nip havsalt

Smelt forsigtigt chokoladen over et vandbad. Tilsæt kokosolie og havsalt. Lad kokosolien smelte, og rør olie og chokolade sammen. Fordel chokolademassen i små forme, og stil dem på køl indtil servering.

Opskrift på Eiskonfekt

Ischokolader er utrolig nemme og hurtige at lave. Resultatet er så lækkert, at de små ischokolader fortjener at blive nydt året rundt. Ingredienslisten er super simpel. Det eneste, du skal bruge, er din yndlingschokolade, kokosolie og en smule havsalt.

Sund, hjemmelavet eiskonfekt

I denne opskrift bruges 50-75 g kokosolie til 100 g chokolade, alt efter hvor meget "smeltet på tungen"-evne, du ønsker chokoladerne skal have. Mere kokosolie betyder, at de skal opbevares på køl og tages ud lige inden servering, mens du sagtens kan lade dem stå fremme et par timer, hvis du bruger en mindre mængde. Det kan desuden anbefales at bruge en kokosolie uden smag for det bedste resultat. Hvis du ikke vil gå på kompromis med sundhedsfaktoren og derfor foretrækker en uraffineret kokosolie, går det også an. Så får dine ischokolader bare et mildt kokos-twist. 

TIP: Prøv også denne opskrift på havregrynskugler eller dadelkonfekt

  ischokolader