Laksefrikadeller
Laksefrikadeller er lynhurtige at smække sammen, da ingredienserne blot skal køre i en foodprocessor. Så den gør (heldigvis) det meste arbejde for dig. Derefter skal de blot formes og steges. Og resultatet? De lækreste, saftige og smagfulde laksefrikadeller! Farsen smager så meget bedre end købt fiskefars – det kan faktisk overhovedet ikke sammenlignes! Så selv hvis du aldrig har kastet dig ud i at lave fiskefrikadeller, så lover jeg, at du ikke bliver skuffet.
TIP: Prøv også min opskrift på mexi bowl med laks eller græskarrösti med laks
Quinoasalat med agurk til laksefrikadeller
Quinoasalaten ser festlig ud, da jeg skærer agurken ud i lange, tynde bånd med en kartoffelskræller. Det er et super nemt tip, der alligevel gør en stor forskel, for det er langt mere delikat og dekorativt. Og så føles det og bare lidt mere eksklusivt, på trods af ikke at tage længere tid end at skære skiver med en kniv.
Salaten indeholder også avocado og rødløg, der er lyn-syltede. Det tager kun få minutter, men det smager så lækkert med den syrlige og farverige tilføjelse.
TIP: Prøv også denne skønne quinoasalat med jordbær
Feta-dip til laksefrikadeller
Den skønne feta-dip skal ligesom fiskefarsen køre i en foodprocessor ind til den får en lækker, cremet konsistens.