Italiensk gryderet med linser
Den linsegryde med kyllingekødboller er den dejligste comfort food. Lunende og lækker men stadig sprængfyldt med masser af grøntsager. Først laves en lækker tomatsauce med smag af italien, hvor i der efterfølgende vendes linser, stegt aubergine og spinat. Til sidst toppes retten med smagfulde og møre kyllingekødboller. En herlig og smagfuld servering!
Gryderet med kyllingekødboller
Kyllingekødbollerne får dejlig velsmag af revet parmesan. Jeg tilsætter desuden ristede pinjekerner til farsen. Det kan godt undlades, men både smag og konsistens får lige en opgradering.
TIP: Hvis du vil gøre retten vegansk, kan du undlade kyllingekødbollerne eller erstatte dem med stegt tofu, kikærter eller lignende.
Italiensk drys til gryderet
Jeg topper min linsegryde med kyllingekødboller med et dejligt drys af persille, parmesan og pistacienødder. Persille hakkes fint, parmesan rives og pistacienødderne ristes, inden det vendes sammen. Det smager så herligt og giver lige retten et sidste luksus-twist. Det er ofte de små ting, der lige kan give retterne dét ekstra – og det viser denne topping virkelig!
Italiensk opskrift med kylling
Hvis du er på udkig efter flere italienske opskrifter med kylling, så har jeg virkelig nogle af de lækreste opskrifter. Prøv eksempelvis mine opskrifter med kyllingebryst, såsom kylling saltimbocca eller fyldt kylling med rød pesto og mozzarella. Jeg vil også varmt anbefale at prøve mit risottofad med kylling og fennikel. Her tilbedes risottoen i et fad toppet med sprød og saftig kylling og fennikel. Hvis du dog har mere lyst til pasta er min opskrift på fettucine alfredo et skønt bud – man går jo aldrig galt i byen med pasta og flødesovs vel?
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.