Opskrift på mexicansk lasagne
Denne opskrift på mexicansk lasagne er lidt af en geni-streg. Både lasagne og chili con carne er fantastiske retter i sig selv, men når de kombineres, opstår der altå ren køkken magi! En krydret lasagne, sprængfyldt med velsmag fra den fyldige kødsauce. Mellem lagene af tortillapandekager tilføjes smeltet cheddar og let syrlig cremefraiche, som giver en fantastisk smagsharmoni.
TIP: Prøv også at lave en vegetarisk mexicansk lasagne med chili sin carne.
Mexi lasagne med tortillapandekager
Du kan snildt lave opskriften med klassiske lasagneplader, men jeg kan varmt anbefale dig at bruge tortillapandekager. Deres smag passer perfekt til retten, og så skal de ikke tilberedes, hvilket gør tiden i ovnen kortere. Derudover synes jeg også, det ser flot ud at lave den mexicanske lasagne i en springform, så den får et andet udtryk end en klassisk lasagne.
TIP: Prøv også at bruge tortillapandekager til tortillas med bagte grøntsager, quesadillas med kylling eller tortilla pizzas.
Mexicansk lasagne med økologisk oksekød
Til min mexicanske lasagne handlede jeg i Lidl. Jeg ved nemlig, at de har økologisk hakket oksekød til en fornuftig pris og alt andet, jeg skulle bruge til opskriften. Langt størstedelen kan jeg finde økologisk, og så er deres udvalg af grøntsager altid inspirerende.
Som oftest planlægger jeg kun selve retten og ikke det grønne tilbehør. Så kan jeg nemlig se, hvad Lidl har på hylderne af sæsonens bedste frugt og grønt og bruge de friske råvarer til at sammensætte en dejlig salat.