Asiatisk nudelsalat med tigerrejer og peanutbutter-sauce
Denne nudelsalat med tigerrejer er en af mine favoritter. Det er bare en af de retter, der aldrig skuffer. Kombinationen af peanutbuttersauce, nudler, grøntsager og sprøde kokostigerrejer er ren luksus – perfekt som gæstemad med et koldt glas hvidvin.
Retten kan dog også snildt bikses sammen til hverdag, for selvom den er lidt tidskrævende er den utrolig nem at tilberede. Hos os hører den dog oftest til på en fredag aften, hvor weekenden skal fejres. Nudelsalaten er herlig at servere, når man har lyst til noget rigtig lækkert, der stadig er til den sunde side. Den er frisk og mættende på samme tid, og så kan den serveres året rundt.
Tigerrejer paneret i kokosmel
Det, der gør salaten ekstra særlig, er de sprøde tigerrejer paneret i kokosmel. Rejerne marineres først i en spicy og frisk marinade, inden de vendes i kokosmel og steges i ovnen, så de bliver gyldne og sprøde. De kan næsten ikke serveres uden, at man får flere kommentarer på, hvor lækre de er – og det er til at forstå!
Det kan også anbefales at servere de sprøde tigerrejer som en lille snack inden middagen – gerne med peanutbutter-saucen som dip.
TIP: Prøv også en wok med tigerrejer, nudler og squash, en banh mi bowl eller måske en asiatisk salat med and