Efterårsrisotto med æble, pastinak og ristede hasselnødder
Her forvandler jeg min basis opskrift på risotto til en en skøn efterårsrisotto. En efterårsrisotto er en fantastisk middag til blæsende dage. den er fyldig og mættende, men super delikat.
En lunende skål risotto går jo man aldrig galt i byen med. Det er hurtigt og billigt nok til, at det kan bikses sammen til hverdag. Samtidig er det fancy og festligt nok til, at det er oplagt at servere til en venindemiddag eller datenight. Og så må vi ikke forglemme, at det en fremragende undskyldning for at nyde et glas hvidvin, nu hvor der alligevel skulle bruges en flaske 😉
TIP: Brug rester af efterårsrisotto til at lave lækre risotto deller.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Risotto med grøntsager
Du kan nemt lave variationer af den lækre risotto. Erstat blot pastinak med andre rodfrugter som rødbede og sødkartoffel, som ristes i ovnen og bruges som topping. Du kan også prøve en af de følgende opskrifter på forskellige variationer af risotto:
Find flere opskrifter på risotto med grøntsager:
Grøn risotto med spinat og ærter
Græskarristto med panchetta og salvie
Risottofad med kylling og fennikel