Gedeosttærte
Tærte med gedeost er et hverdagshit, der smager dejligt varm og kold. Jeg plejer derfor at lave en ekstra stort portion, så jeg har til frokost dagene efter.
Gedeosttærten er en af mine favoritkombinationer. Smagen af gedeost passer perfekt til de karamelisserede rødløg, der har et hint af sød-syrlig balsamicoeddike. Derudover tilføjer jeg også lidt ekstra grønt i form af spinat til æggemassen.
Hvis du ikke kan lide smagen af gedeost, vil jeg anbefale dig at bruge en mild fetaost i stedet. Smuldr den blot over tærten i grove stykker, i stedet for skiver af gedeost.
TIP: Hvis du er vild med gedeost, må du prøve at lave bruschetta med gedeost og skinke.
Tærte med havregrynsbund
Til min tærte med gedeost bruger denne glutenfri bund af havregryn. Det giver en fantastisk grov og sprød bund, der passer til alverdens fyld. Jeg bruge derfor opskriften virkelig ofte, når køleskabet byder på rester og grøntsager, der trænger til at blive spist. På den måde er tærter nok en af de lækreste måder at undgå madspild på.
TIP: Prøv også at bruge gedeost og karamelliserede rødløg i min opskrift på pizza snurrer
Tærter med glutenfri havrebund
Jeg har flere opskrifter på min blog, hvor jeg bruger den populære glutenfrie havregrynstærtebund. Prøv nogle af mine favoritter her: