Opskrift på pizza snurrer
Disse pizzasnurrer er et stjernestort hit i madpakken! De er luftige, bløde, saftige og let sprøde i overfladen. Med den perfekte mængde fuldkorn, så de mætter og smager af mere, men uden at de bliver tørret. Det sikres også, fordi snurrerne kan indeholde masser af fyld, når de formes på denne måde. På den måde får de en fantastisk smag af hjemmelavet pizza.
I stedet for at lave klassiske pizzasnegle, former jeg dejen som snurrer, ligesom min opskrift på kardemommesnurrer og citronsnurrer. Det ser først og fremmest pænt ud, men det gør også, at snurrerne bliver saftige og med masser af dejligt fyld hele vejen igennem.
Opskriften på pizzasnurrer giver cirka 12 store flotte snurrer, alt efter hvilken størrelse du ønsker. Jeg kan varmt anbefale dig at lave dobbeltportion, for de er gode at fryse, så de nemt kan tages op og komme med på madpakken.
Jeg vil også anbefale snurrerne til buffeter og fester, for det er et herligt indslag, der er nemt at fragte, og som de fleste kan lide. Jeg havde de gode pizzasnurrer med til en sommerfest med gode kollegaer, hvor vi var flere børn end voksne. Vores sammenskudsgilde skulle altså gerne være børnevenligt, men de snurrer hittede stort hos både store og små.
TIP: Prøv også mine pølsehorn, bløde gulerodsbrud eller pirogger. Jeg kan også anbefale hjemmebagt rugbrød eller chokorug, der er hit på madpakken.
Fyld til pizzasnurrer
Du kan fylde dine pizza snurrer med alverdens lækkert fyld. Alt fra den helt klassiske udgave med tomatsauce, ost og skinke, som jeg deler i dette blogpost, til mere kreative udgaver med pesto, revne grøntsager eller andre lækkerier.
Min to-go opskrift er denne, hvor jeg enten laver en simpel pizzasauce eller køber en færdig sauce på glas, hvis det skal være ekstra nemt. Derudover tilsætter jeg en blanding af mozzarella og parmesan, for den perfekte “ostede” smag og konsistens, og små stykker skinke. Her bruger jeg typisk kogt italiensk skinke eller serranoskinke, som jeg køber i skiver og hakker fint, så det kan drysses over pizzasaucen.
Nogle gode bud på fyld til snurrer til madpakken kan være:
- Ricottasost, grøn pesto og optøet hakket spinat (pres væsken fra spinaten)
- Gedeost og karamelliserede rødløg
- Revet gulerod og rød pesto
- Tomatsauce, sprøde bacontern og mozzarella
- Spinat og artiskokhjerter a la denne pizza