Godmorgen yoga

Start dagen med en rolig og energigivende yogapraksis. Dette korte yogaflow ‘Godmorgen yoga’ strækker kroppen ud og vækker den efter natten på en blid og dejlig måde. Flowet foregår i et roligt tempo, så selv den trætte krop kan følge med. Det er en skøn måde at starte dagen – ved at komme ned i kroppen og gøre noget godt for sig selv. Jeg er sikker på, at du ikke kommer til at fortryde det!

Rul din måtte ud og giv dig selv en dejlig start på dagen. Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

Hvis du ønsker musik til din træning, kan du lytte til playlisten ovenfor.

 

TIP: Prøv også at starte dagen med et yoga pilates flow, en morgen meditation eller måske et flow med fokus på core og ben?

Morgenstræk

Jeg elsker at starte dagen med et blidt yogaflow. I hverdagen er tiden dog knap og derfor er et flow som dette perfekt. Der er noget skønt over at starte dagen med at gøre noget for sig selv, og det giver en dejlig ro, som man kan tage med sig gennem dagen. Din krop vil uden tvivl takke dig for det!

Er du ikke et morgenmenneske vil jeg stadig anbefale at prøve flowet. Ellers kan jeg også anbefale at bruge lidt tid på din krop efter arbejdsdagen. Prøv eksempelvis de her 3 gode yogastillinger efter arbejdsdagen.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar