ANNONCE

Blåbær smoothie bowl

Denne blåbær smoothie bowl er sprængfyldt med frugt og grønt: Spinat, avocado, ananas og blåbær. Det er en simpel smoothie kombination, der giver en sød og frisk smag og en vidunderlig cremet konsistens.

Jeg elsker at starte dagen med en blåbær smoothie, der kan forkæle min krop med masser af grønt og frugt lige fra morgenstunden. Smoothien kan både drikkes eller serveres i en skål toppet med müsli, nøddesmør og andre herligheder.

blåbær smoothie bowl

Blåbær smoothie bowl

 

Bedøm denne ret

Morgenmad til 1 personer
forberedelse 3 min / tilberedning 2 min / i alt 5 min

Ingredienser

  • 4 skiver ananas, frossen eller frisk
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 dl frosne blåbær
  • 1/2 avocado
  • 1-2 dl plantemælk, fx mandelmælk

TOPPINGS

  • Nøddesmør, fx mandelsmør og peanutbutter
  • Müsli
  • Chiafrø
  • Frosne blåbær

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender (start med 1 dl plantemælk). Blend, og tilsæt evt. lidt mere mælk, til du får en cremet konsistens.

Hæld din smoothie i glas eller skål, og top den gerne med nøddesmør, müsli, chiafrø og frosne blåbær.

Find flere opskrifter i samme kategori

blåbær smoothie bowl

smoothie ingredienser

Blåbær smoothie bowl med frugt og grønt

En blåbær smoothie bowl er en skøn start på dagen, når man trænger til at fylde depoterne med masser af næring helt fra morgenstuden. Mine favoritter er en grøn smoothie, en smoothie med rødbede eller denne smukke smoothie med blåbær.

Smoothies består ofte af en masse frugt, men jeg foretrækker at få en god balance mellem frugt og grønt. Derfor tilsætter jeg i denne opskrift både avocado og spinat. Det tilføjer masser af point på grøntsags-kontoen, men kan slet ikke smages. Tvært imod gemmes spinaten helt bag smagen af blåbær og ananas, og avocadoen tilføjer ikke smag men blot en dejlig, cremet konsistens.

 

TIP: Hvis du har en moden ananas, du ikke kan nå at få spist, kan du skære den i skiver og fryse dem. På den måde kan de nemt tilføjes til smoothies. I din smoothie bowl kan du både bruge ananas frisk eller frossen.

 

ananas til smoothie

 

Frisk frugt og grønt i Lidl

Alle råvarerne til min smoothie bowl køber jeg i Lidl. Her kan man altid finde en lang række lokale danske frugter og grøntsager samt et stort udvalg af økologiske råvarer.

Lidl får friske forsyninger af frugt og grønt leveret dagligt, og dét kan både ses og smages. Jeg synes altid, at udvalget af frugt og grønt i Lidl imponerer, både når det gælder kvalitet og friskhed.

Økologiske ægte blåbær

Et produkt, jeg varmt vil anbefale jer at kigge efter i Lidl, er deres økologiske frosne blåbær. De har en god pris, og så er det tilmed vilde blåbær med den smukke, stærke farve og ikke amerikanske blåbær, som man så ofte finder i danske supermarkeder.

 

TIP: Prøv også min lækre opskrift på chiagrød

 

Smoothie bowl topping

Jeg foretrækker at servere min blåbær smoothie i en skål og spise den med ske. Både fordi, jeg oplever, at den mætter bedre på denne måde, men også fordi det giver mig mulighed for at drysse med diverse toppings.

På denne smoothie toppede jeg med hjemmelavet nøddesmør, müsli, frosne blåbær og chiafrø. Jeg elsker også at drysse lidt knasende sprød granola eller min sukkerfri banangranola over.

 

PRØV OGSÅ: Min mættende havregrød med æg.

 

 

blåbær smoothie i skål

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar