Butterbean-dip med artiskokhjerter
Denne butterbean-dip er smagt til med tahin, for at give den en ekstra cremet konsistens og dejlig fedme. Men ellers behøver den ikke andet end en smule citronsaft og et par hvidløgsfed, for at kunne sende smagsløgene mod skyerne. En opskrift der giver lidt variation, hvis du ligesom jeg, næsten altid har hummus i køleskabet.
Hjemmelavet luksus dip til tapas
Synes du, at det er liiidt for mange (og liiidt for dyre) ingredienser at skulle komme i indkøbskurven til en dip, kan du godt spare pinjekernerne væk. De giver dog lige dét ekstra, der tager resultatet til næste niveau. Men om de er en nødvendighed eller ej, afhænger af, hvor meget luksus man trænger til på dagen.
Dippen gør sig fremragende som del af et tapasbord, men den smager også herligt med grøntsagsstænger eller på brød. Den anden dag serverede jeg den med laks og en frisk quinoasalat, og dér var lykken altså gjort, så det kan bestemt anbefales.
TIP: Prøv også min opskrift på en hvid bønnedip med grana padano og ristet hvidløg eller bruschetta – to herligheder der også passer perfekt til tapasbordet