Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Cart 0

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Chokolademuffins med rabarber

Rabarber og chokolade er et vidunderligt match. Disse chokolademuffins med rabarber har en dejlig svampet, næsten brownie-agtig, konsistens, og smagen er helt uimodståelig.

Jeg kan anbefale muffinsene til en picnic eller sommerfest. De et en nem opskrift, så du kan let lave muffins til mange mennesker. Derudover smager muffinsene bedst, når de har sat sig, så bag dem gerne dagen før. Chokolademuffinsene kan også fryses.

Chokolademuffins med rabarber

Muffins til 12 personer
Forberedelse 10 min/I alt 25 min

INGREDIENSER
200 g smør
200 g mørk chokolade, 70 %
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulve
4 æg
250 g sukker
1 nip salt
2-4 stængler rabarber
Tænd ovnen på 150°.

Smelt forsigtigt smør i en gryde. Hak chokoladen, og rør det i gryden, så den smelter. Tag gryden af varmen.

Pisk mel, æg, sukker, bagepulver og salt sammen med en elpisker i en skål til en luftig, lys æggemasse. Vend forsigtigt chokoladeblandingen i æggemassen, til farven er ensartet.

Hæld dejen i muffinforme, så det dækker 2/3 af formen. Top med skiver af rabarber. Bag muffinsene i ovnen i 15 minutter, og lad dem gerne køle af og sætte sig inden servering.

rabarber chokolademuffins  

Svampede chokolademuffins med rabarber

Disse chokolademuffins med rabarber er en skøn lille kage til alle chokoladeelskere. Muffinsene har en intens chokoladesmag, da der bruges en stor mængde mørk chokolade i dejen. Det giver en konsistensen, som er som en blanding af klassisk chokoladekage og brownie. De er svampede og lette på samme tid med en knasende, fristende top. Når muffinsene er i ovnen, vil de hæve op, men efter bagning vil de falde sammen og sætte sig. Derfor anbefaler jeg også, at du lader dem køle helt af inden servering . På den måde vil du få en lækker brownie-kage.  

TIP: Prøv også rabarbertærte eller en en skøn blondie med hvid chokolade og rabarber.

  muffins med chokolade og rabarber  

Rabarbermuffins

I  toppen af chokolademuffinsene er der stykker af syrlige rabarber, der tilføjer et frisk sommerligt twist. Rabarber er en vidunderlig ingrediens i det søde køkken. Nydes rabarber rå, er de utrolig syrlige, men sammen med sødme fremhæves den fine smag. I disse chokolademuffins med rabarber, smages rabarberne ikke til med sukker, før de bruges i opskriften. De skæres blot i skiver og anrettes over dejen, inden muffinsene kommer i ovnen. På den måde bliver de bløde og bagte, og rabarberne vil suge lidt af sødmen fra muffinsene til sig. Jeg synes dog, det smager dejligt med syrlighed fra rabarberne til den søde muffin.  

TIP: Prøv også skøn rabarbertærte, en simpel rabarbercrumble eller råsyltede rabarber