Kyllingespyd med barbeque-marinade
Kyllingespyd er et fantastisk indslag til grillen. Det passer til det meste, og vil med stor sandsynlighed også hitte hos alle generationer.
Kyllingekødet marineres i en nem marinade med olivenolie, tomatpuré, eddike og brun farin samt krydderier. Det giver den perfekte barbeque-smag, der fremhæves, når spydene kommer på grillen. Marinaden kan naturligvis også bruges til andet end kylling – den smager eksempelvis herligt til grillede tigerrejer.
Grillede kyllingespyd er en oplagt mulighed for at snige lidt flere grøntsager på menuen. Spyddene smager nemlig kun endnu bedre, når det saftige kyllingekød med barbeque-marinade grilles sammen med grøntsager som rød peber, squash og løg. Hvis du har andre råvarer i grøntsagsskuffen, kan du også sagtens tilføje dem til grillspyddene.
TIP: Prøv også mine lækre kyllingesatay spyd eller en lammeculotte eller kyllingespyd med halloumi, der er fantastiske på grillen
Grillspyd med kylling og grøntsager
Alle ingredienserne til de lækre kyllingespyd, har jeg købt i Lidl. De sælger økologisk kylling til en utrolig fair pris og også i mindre pakker på 150 gram, der er perfekt til 2 personer.
Lidl har i øjeblikket et stort udvalg af friske grøntsager og skønne råvarer, der kan sammensættes til en herlig grillmenu. Denne aften serverede vi grillspydene sammen med en spidskålsalat, grillede majskolber, nye kartofler og det lækre valnøddebrød fra Lidl.
TIP: Prøv også min opskrift på salat med grillet squash og majs eller lækre kyllingespyd med ananas og kokos-quinoa