Juleyoga

Få lidt bevægelse ind i juletiden med en hyggelig omgang juleyoga. I dette flow har Emma indsat yogastillinger inspireret af julen, for at give dig sved på panden og smil på læberne.

Hvis du kender til travlhed i juletiden, så er dette flow lige noget for dig. Kom ned i gear og få bevæget kroppen med denne skønne video. Den tager kun 10 minutter og efterlader dig uden tvivl et bedre sted, end da du trådte på måtten i første omgang. Nyd julestemningen og søg lidt julefred ved at give slip på tankerne og dykke ned kroppen.

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse og glædelig jul

 

Hvis du ønsker musik til din træning, kan du lytte til playlisten ovenfor.

 

TIP: Prøv også 15 min pilates inspireret flow eller dynamisk yoga flow

 

Hvad er yoga?

Yoga er en gammel indisk “videnskab”, der kombinerer åndedrætsteknik, kropstillinger og livsfilosofi. Når man taler om yoga i den moderne verden, menes der dog oftest den fysiske del: Kombinationen af et langsomt og bevidst åndedræt og forskellige mere eller mindre dynamisk flow mellem forskellige yogastillinger.

Hvad er yoga godt for?

Yoga handler ikke kun om at blive stærk og smidig fysisk – men også mentalt. Det handler om rejsen frem for målet og om at trække vejret, både når det er let, og når det er svært.

Yoga er derfor både godt for krop og sind. Til at styrke og blødgøre, så vi kan klares os gennem livets udfordringer med mere lethed.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar