Hofteåbende yoga

Oplever du at have fastlåste, lukkede og usmidige hofter? Så er denne video med hofteåbende yoga perfekt til dig.

Gennem et blidt men styrkende yogaflow vil du få varme i kroppen og samtidig arbejde i gode stræk, som åbner dine hofter. Du vil arbejde med din smidighed og forhåbentlig også opleve ro, når du giver dig tid til blid bevægelse – og ikke mindst tid til dig selv.

Videoen er både for nybegyndere og øvede, så de fleste kan være med – særligt da den kan laves hjemme på stuegulvet og ikke kræver nogle redskaber.

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse ♥

 

Hvis du ønsker musik til din træning, kan du lytte til playlisten ovenfor.

 

TIP: Prøv også min stående bentræning, meditationen: slip bekymringerne eller et yoga pilates flow

 

Hvad er yoga?

Yoga kan for nogle være en livsfilosofi og for andre blot en blid træningsform. I yoga arbejder man i forskellige stillinger, hvor der er fokus på udstrækning og åndedrættet, når man befinder sig i en stilling. Der findes enormt mange typer af yoga, der alle varierer i intensitet. Mange forbinder yoga med ustrækning, men vælger du den rigtige type, kan det være udfordrende og hårdt for kroppen. Det er alt i alt en skøn bevægelsesform, som jeg kun kan anbefale! Prøv eksempelvis dette yogaflow, der både strækker og styrker. Eller læs om 3 basale yogastillinger, der er skønne efter en lang arbejdsdag.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar