Sunde påskeæg med kokos
De her påskeæg med kokos er en opskrift, jeg altid hiver ud af ærmet, når vi rammer påsken. De er søde og lækre og tilmed så sunde, at de snildt kan nydes på en hver til eftermiddagskaffen.
Jeg elsker små sundere søde snack, som jeg kan nyde, uden at mit blodsukker stikker helt af. Sådan er det med disse påskeæg, for kokos er fyldt med fibre og fedtstoffer. De mætter godt og giver ro i maven. Og så smager de altså også helt vidunderligt lækkert!
TIP: Køb både kokosmel, -mælk og -olie i ordentlig kvalitet. Der er stor(!) forskel på smagen fra den billigste til den dyrere (økologiske) variant, så det kan godt betale sig.
Hjemmelavet bountyæg
De sundere påskeæg med kokos storhitter altså herhjemme, og jeg er sikker på, de vil gøre det samme hos jer. Særligt hvis I elsker bounty kombinationen af kokos og mørk chokoade. De fine små påskeæg smager nemlig af vaskeægte bountybar. Det har altid været min yndlings, når det kommer til chokoladebarer. Og det hitter mindst lige så meget, når smagskombinationen findes i påskefestlige æg.
TIP: Prøv også min opskrift på den smukkeste påskekage af gulerodskage eller sundere påskeæg med svesker – eller måske en påske chokoladekage med kaffe-mascarpone creme?
TIP: Hvis du mere er til de helt klassiske påskeæg med fyld af marcipan, kan du finde en opskrift på hjemmelavet (og ganske sund) marcipan i min kogebog Skønne salater & vindunderligt tilbehør. Find den som e-bog lige her!