Påskekage med chokolade
Denne påske chokoladekage er en imponerende servering – både i udseende og smag. Den består af en intens og svampet chokoladekage med Anthon Berg 77% Ekstra mørk chokolade, der giver en rig chokoladesmag.
Kagen bliver nærmest brownie-agtig, dog mere let i konsistensen. Den har rigtig godt af at stå på køl i mindst 6 timer for at få den rette konsistens, så lav gerne kagen dagen inden servering.
TIP: Prøv også min opskrift på en påske gulerodskage eller hjemmelavede og sundere bounty-påskeæg
Kaffe-mascarponecreme
På toppen af min påske chokoladekage dekorerer jeg med en creme med en smag af kaffe og mascarpone. Det er en mild og luftig creme – i perfekt balance til den intense chokoladekage – som får sødme fra 44% Mælk chokolade fra Anthon Berg.
Cremen skal hvile og blive gennemkold, inden den kan piskes luftig. Lav den derfor gerne dagen inden servering sammen med chokoladekagen.
TIP: prøv også opskriften på chokolademousse med kaffe eller sunde påskeæg med svesker
Anthon Berg chokoladeplader
I denne opskrift bruger jeg to forskellige varianter af Anthon Bergs nye premium chokoladeplader: 77% Ekstra Mørk og 44% Mælk. Begge chokoladeplader er oplagte at bruge i madlavning, hvor de med hver deres smag og egenskaber gør opskriften til noget særligt.
77% Ekstra Mørk er den perfekte bittersøde chokolade, til når man ønsker en rig chokoladesmag.
44% Mælk har en mild, cremet og sød smag, som gør den luftige creme helt uimodståelig.