Rabarberkompot topping
Rabarberkompot i ovn er drøn nemt at lave, og så er det skønneste topping, som jeg nyder at lave, når de smukke lyserøde stængler er i sæson.
Jeg laver min rabarberkompot i ovn på verdens mest simple måde. Så selvom det måske virker overskudsagtigt at bikse sammen på en almindelig hverdag, lover jeg dig, at du kommer til at bruge maks 10 minutter i køkkenet. Og dine smagsløg vil takke dig! Det eneste, du skal gøre, er at skære dem i skiver og vende dem i honning og lidt vanilje på en bageplade. Så en tur i ovnen, og så er der serveret!
TIP: Prøv også min opskrift på rabarbertærte med marcipan, min nemme rabarbercrumble eller blondies med rabarber og hvid chokolade.
Havregrød med rabarberkompot
Rabarberkompotten tager en kedelige havregrød til nye højder, og giver den et tiltrængt spark forårsfornemmelser. Jeg vil også anbefale jer at bruge kompotten sammen med yoghurt og måske lave en lille parfait sammen med lidt granola.
Skålen på billederne har jeg toppet med rabarberkompot, mandelsmør, bipollen, chiafrø, kokosflager og tørrede rosenblade. Ja, jeg går all in, og denne blanding var både særligt smuk men også enormt lækker – selvom mindre naturligvis også kan gøre det.
TIP: Prøv også min opskrift på råsyltede rabarber