Den bedste raw kage
Denne raw kage er uden tvivl den bedste opskrift (I ved; hvis jeg selv skal sige det). Den minder mest af alt om en cheesecake med sin cremede, silkebløde konsistens. Ingredienslisten er dog helt fri for ost såvel som andre mejeriprodukter, da den er vegansk. I stedet består den bl.a. af cashewnødder, der udblødes, inden de blendes sammen med kokosmælk. Fyldet får desuden et lille friskt lime-twist, hvilket klæder kokossmagen utrolig godt. En herlig og lidt anderledes kageopskrift, som jeg virkelig ofte hiver frem, når jeg får gæster, der er veganske, glutenfrie eller laktosefrie. Den har dog heldigvis hittet hos alle, jeg har serveret den for – særligt dem som deler en kærlighed for de der lidt alternative opskrifter.
TIP: Prøv også min opskrift på en nem raw chokolade, sunde træstammer med bønner eller de smukkeste raw æbletærter
Raw cake med pistacie bund
Raw kagens bund består af figner og pistacie. Det smager enestående lækkert, og så er det også en utrolig smuk kombination at pynte kagen med. Top gerne kagen med friske figner, hvis de er i sæson og du rigtig vil imponere. På disse billeder pyntede jeg med små tørrede figner, bipollen og tørrede rosenblade. Det giver et simpelt men smukt udtryk og gør bare kagen lige dét mere indbydende at se på.
TIP: Prøv også min fantastiske citron cheesecake, hvis du ikke er vegansk
Find flere søde snacks i Fabelagtige fristelser
Opskriften er fra min kogebog Fabelagtige fristelser. Kogebogenindeholder 100 søde opskrifter med mindre sukker og mere smag. Den er et indblik i hvad, jeg kalder mit moderne dessertkøkken. Et køkken, hvor der er plads til søde sager, men hvor man stadig lytter til sin fornuft. I kogebogen finder I 270 smukke sider med opskrifter på alt fra morgenmad, cookies og søde snacks til is, tærter og overdådige kager.