Rødbedevafler med ærtemos og varmrøget laks
Rødbedevafler er ikke bare en smuk servering – det smager også herligt!
Kombinationen af de sprøde rødbedevafler, der toppes med en cremet ærtedip og varmrøget laks er helt magisk, og så ser det jo unægteligt super festligt ud.
Vaflerne ville være en oplagt servering, hvis du får gæster til frokost, men du kan også lave opskriften om til en lille forret eller en brunchservering ved at dele vaflerne i små trekanter, der hver især toppes med lidt ærtedip, et stykke laks og et ærteskud.
TIP: Prøv også min opskrift på sprøde og lækre falafelvafler eller disse fantastiske rugvafler eller vafler med hummus og halloumi
Nem og cremet ærtedip
Jeg topper de smukke vafler med laks og en cremet ærtedip. Ærtedippen er utrolig nem (og tilmed ret billig) at bikse sammen, og lav gerne dobbeltportion, for det smager helt vidunderligt i en sandwich eller som dip til grøntsagsstænger.
TIP: Prøv også denne lækre ærtehummus
Find flere salater med laks
Lakse-satayspyd med peanutbuttersauce
Quinoa-paneret laks med pastinakfritter & ristet aïoli