-
Link kopieret
Klatkager af havregrød

Opskrift på klatkager
Disse klatkager af havregrød er et stort hit både hos store og små. Mange har tit havregrøden som et fast indslag på morgenbordet - og med disse klatkager kan grødresterne fra morgenen nemt trylles om til havrepandekager, såkaldte klatkager, til både børn og voksne som en snack, morgenmad eller dessert på et senere tidspunkt.
TIP: Prøv at lave havregrød med æg eller bagt gulerodskagegrød. Vi kan også varmt anbefale vores opskrift på chiagrød som et friskere alternativ.
Havregrødspandekager
Klatkager af havregrød mætter utrolig dejligt, og bliver saftige, luftige og let sprøde i kanterne. De er udelukkende med lidt vaniljesukker, så de også kan nydes som en fornuftig morgenmad. Men du kan også tilsætte lidt rørsukker til dejen, hvis du vil have sødere pandekager. Top gerne pandekagerne med lidt hjemmelavet nøddesmør eller vores opskrift på hjemmelavet nutella Prøv også vores dadelkaramel og gerne lidt græsk yoghurt og friske bær.
Klatkager til baby
Klatkager er oftets også en succes hos de små, her anbefaler vi dog, at du undlader både salt og vaniljesukker i opskriften. På den måde bliver de et fornuftigt måltid til små mennesker. Det er et perfekt morgenmåltid eller en snack til babyer, der gerne vil holde om og spise maden selv, og derfor ikke synes grød er det største hit. Et andet tip er, at klatkager sagtens kan fryses. De kan let tø op og tages med på farten som en snack, eller de kan lunes på en pande eller en brødrister for et lynhurtigt, lækkert måltid.
