Opskrift på butterdejspakker med laks
Disse butterdejspakker med laks kombinerer tre ingredienser, der bare altid spiller sammen. Røget laks, asparges og flødeost.
Den salte, røgede laks, friske, grønne asparges og syrlige, fede flødeost klæder hinanden så godt. Hvad end det er i en tærte, i en wrap eller i disse små sprøde butterdejspakker. Her samles kombinationen i små portioner med butterdej, der bages sprød og luftig, så så pakkerne bliver uimodståelig lækre og delikate på samme tid.
TIP: Prøv også butterdej i disse flotte butterdejsreder med koldrøget laks eller eksperimentér med filodej i disse filodejsskåle med laksemousse.
Butterdej med røget laks og asparges
Jeg har serveret de fine butterdejspakker med røget laks og asparges til forret til anledninger igennem foråret og sommeren. Allerede til årets påskefrokost, kom de på bordet, hvor jeg var så heldig at finde årets første asparges i supermarkedet.
Siden er pakkerne blevet serveret som en lille hapser inden en sommermiddag, når vi har haft gæster. De er nemlig utrolig nemme at forbede, og det kan vitterligt klares på maks ti minutter. Jeg klargør dem ofte, inden gæsterne ankommer, og så er de lige til at smide i ovnen og servere, når det banker på døren.
TIP: Andre gode forretter er bruschetta, rugbrødschips med laksemousse eller en lækker ørredmousse