Opskrift på græskarrisotto
Græskarrisotto er en cremet, mættende og alligevel delikat servering. Den gyldne risotto topper jeg med ristede græskartern, salvie og sprødstegt pancetta – en italiensk krydret bacon, der giver et herligt modspil til retten med sin salte smag. Servér med hvidvin (flasken skal jo alligevel åbnes!), og du har den lækreste efterårsret, der bestemt er gæster værdig.
TIP: Prøv også min opskrift på græskarfritter eller en skøn efterårssalat med figner.
Risotto med grøntsager
Du kan nemt lave variationer af den smukke græskarrisotto. Erstat blot græskar med rodfrugter som rødbede og sødkartoffel, der kan laves til puré, som kan røres i risottoen, og ristes i ovnen og bruges som topping. En basis opskrift på risotto kan varieres i det uendelig, så det er virkelig bare at eksperimentere løs!
TIP: Brug rester af din risotto med grøntsager til at lave lækre, sunde risotto deller.
Find flere opskrifter på risotto med grøntsager
Du kan prøve en af de følgende opskrifter på forskellige variationer af risotto her:
Grøn risotto med spinat og ærter
Risotto med pastinak og hasselnødder