Opskrift på julesnegle med marcipan
De lækre julesnegle er en af de første julegodter, jeg har bagt i år. Jeg havde lyst til at forsøde søndagen med lidt kanelsnegle, og da jeg kom i tanke om, jeg havde en rest marcipan i køleskabet, fik jeg idéen til opskriften. Lækre, luftige og snaskede snegle med et juletwist.
Idéen viste sig at være ganske fremragende, for sneglene blev et kæmpe hit. Et en kop julete eller bare med på madpakken for at drysse lidt julestemning ud over hverdagen.
TIP: Prøv også min opskrift på klassiske specier eller dadelkonfekt til jul.
Remonce med marcipan og krydderier
Den skønne julesmag får sneglene af fyldet med remonce, marcipan og rosiner. Jeg tilsætter en blanding af kanel, kardemomme, allehånde og ingefær til den klassiske remonce af smør og sukker. Det giver en fantastisk krydret og sød smag, der sammen med marcipan og rosiner forvandler sneglene til et sandt julehit!
TIP: Hvis du er vild med remonce i bagværk, vil jeg varmt anbefale min opskrift på de lækre svenske kardemommesnurrer.
Flere opskrifter på julelækkerier
Hvis du er på udkig efter flere idéer til julens konfekt og søde sager, vil jeg anbefale dig at prøve følgende opskrifter:
- Julekager med frugt og nødder
- Ischokolader
- Julet gin & tonic
- Pekan-skildpadder med karamel
- Kandiserede nødder med julekrydderi
- Havregrynskugler med dadler