De bedste kålchips
Kålchips er lækre og smagfulde men heldigvis ret nemme at lave. Og det her er uden tvivl den ultimative opskrift!
Hemmeligheden bag chipsene er at blende udblødte cashewnødder, gærflager, æblecidereddike, olivenolie og krydderier sammen til en cremet masse. Herefter masseres massen ind i kålbladene, til de bliver bløde og virkelig tager smagen til sig.
Efter du har masseret cashewblandingen ind i grønkålen, skal bladene fordeles på en bageplade. Her er det super vigtig, at de ligger i ét lag, så de kan bages helt sprøde i ovnen. Ovnen må endelig ikke være for varm – kun omkring 100 grader – og så skal de ellers bare stå og hygge sig, til de bliver knasende sprøde og lækre.
Når chipsene er bagt sprøde, er de helt utrolig smagfulde og crunchy, og smagen er nærmest fuldstændig lig den populære chips-klassiker Sour cream & Onion. SÅ lækkert!
TIP: prøv også min opskrift på rødbedechips, squashchips eller jordskokchips
Grønkål: en superfood
Grønkål er det man kalder en ‘superfood’ og er enormt sundt! Det er en super god kilde til mange næringsstoffer og vitaminer såsom vitamin A, B, C, E og K. Derudover er grønkål fiberrig og stimulerer derfor fordøjelsen.
Så med andre ord er det en god idé at spise grønkål!
TIP: Prøv også min grønkålssalat med granatæblekerner eller grønkålspande med spejlæg