Krydret gulerodssuppe
Denne opskrift på krydret gulerodssuppe er en god, nem aftensmad. Men den smager simpelthen så dejligt og på ingen måder hverdagsagtigt.
Jeg elsker en klassik, mild og cremet gulerodssuppe. Men i denne opskrift tilføjer jeg en masse lækre krydderier, og serverer suppen med en mellemøstlig inspirereret kombination af toppings: Stegt halloumiost, smukke granatæblekerner, yoghurt, mandler og persille.
Måltidet kunne snildt kaldes en mellemøstlig gulerodssuppe, selvom det er mit eget påfund. Uanset vil jeg virkelig anbefale jer opskriften på krydret gulerodssuppe, for den er et vidunderligt alternativ til en klassisk suppe på gulerødder. Gulerødder har nemlig en dejlig sødme, og det balancerer perfekt med krydderierne, de syrlige granatæblekerner og den salte halloumi.
TIP: Prøv også min opskrift på jordskokkesuppe, kylling i grøn karry og linsesuppe med kokosmælk.
Suppe med halloumi
I stedet for at bruge croutoner har jeg skåret halloumi grillost i små tern og stegt dem sprøde på en pande. Det smager virkelig lukus-lækkert og gør den eller lidt hverdagsagtige suppe en tand mere festlig.
TIP: Prøv også opskriften på blomkålssuppe med dild-olie og dukkah eller immunboostende blomkålssuppe.