Opskrift på lam tikka masala
Lam tikka masala er en ret fyldt med saft, kraft og velsmag. Kødet marineres i en blanding af yoghurt, limefrugt og masser af krydderier, hvilket gør det ufatteligt mørt og saftigt, og når det sidenhen ristes i ovnen, kommer alle krydderierne rigtig til din ret.
TIP: Prøv også indisk lammegryde med søde kartofler eller ghormeh sabzi lammegryde
Tikka masala sauce med fløde og mandler
Det smagfulde lammekød vendes i den traditionelle tikka masala sauce. Det er en mild, cremet og alligevel krydret sauce, der får en fantastisk smag og konsistens fra finthakkede mandler og en lille sjat fløde. Det afbalancerer den stærke smag, og gør tikka masala til et familievenlig måltid, der kan nydes af både store og små.
Servér gerne din tikka masala med ris og lækre naanbrød.
Prøv flere indisk inspirerede opskrifter:
Cashew-curry med ristet blomkål
Tikka masala med kyllingekødboller
Dhal på gule ærter med nye kartofler og paneer
Indisk kylling med ristet blomkål