Quinoasalat med avocado som tilbehør eller måltid
Min quinoasalat med avocado og figner er vidunderlig både som tilbehør og som en dejlig måltidssalat.
Som tilbehør er det en af de salater, som heldigvis passer til det meste. Prøv den serveret til en af mine andre opskrifter såsom helstegt kylling med græskar, veganske krydrede kebabspyd eller måske indbagt laks med sød kartoffel-rösti?
Salaten kan dog også snildt nydes som et let frokostmåltid. Jeg laver ofte en stor portion til aftensmad og spiser resterne til frokost dagen efter. Her elsker jeg at tilføje en god skefuld hummus, da det både mætter og smager godt. Hummus gør alting bedre (jeg siger det bare!).
Salat med figner
Figensæsonen er desværre en kort fornøjelse i Danmark. Heldigvis kan I sagtens få glæde af denne opskrift, selvom I ikke har mulighed for at pynte den med figenskiver. Prøv at tilsætte vindruer, granatæblekerner pære- eller æbletern i stedet, hvilket også klæder salaten aldeles godt. Og ellers kan man heldigvis få fat på tørret figner de fleste steder!
Flere opskrifter med figner