Opskrift på rødbedepandekager
Disse rødbedepandekager er uden tvivl de smukkeste pandekager, jeg har spist! De udmærket sig dog ikke bare på grund af farven, men også den dejlige smag og saftige konsistens. Rødbeden gør pandekagerne ekstra saftige – selv efter et par dage i køleskabet. Det er især en fordel, så man kan lave en stor portion, og der er rester til de følgende dage.
TIP: Prøv også min opskrift på spinatpandekager og æggewraps med laks.
Rødbedepandekager til frokost eller aftensmad
Rødbedepandekagerne smager lige så godt lune som kolde, og kan serveres til både aftensmad og frokost. De kan fyldes med alt det, du bedst kan lide og har i køleskabet. Denne dag røg der hytteost, varmrøget laks og grøn salat i vores pandekager, hvilket viste sig at være en aldeles fremragende idé. Det kan bestemt anbefales både som en let, aftensmad og til en ekstra lækker weekendfrokost. Jeg er også sikker på, at de ville været et hit som en alternativ brunch, hvor du nemt kan lave pandekagerne dagen forinden, så det ikke kræver mere end fem minutter, inden pandekagerne kan serveres.
TIP: Prøv min opskrift på madpandekager med surdej eller grønne kyllingewraps
Tips til pandekager med rødbede
- I stedet for at koge dine rødbeder selv, kan du købe kogte rødbeder i velassorterede supermarkeder. De findes normalt vakuumpakkede på køl i grøntsagsafdelingen.
- Du kan bruge både almindelig hvedemel og fuldkornsmel til opskriften.
- Ønsker du glutenfri rødbedepandekager vil jeg anbefale dig at bruge boghvedemel eller rismel.
- Du kan både bruge komælk og plantemælk.
TIP: Prøv min opskrift på boghvedepandekager, boghvedepandekager eller falafel pandekager.