Hytteostsalat med grøntsager
Hytteostsalat kan laves med mange forskellige grøntsager. Eksempelvis ville en dejlig forårsvariant med asparges og radiser smage skønt.
Denne udgave med med avocado og æble kan laves året rundt. Den smager herligt med de sprøde, søde og syrlige æbler kombineret med cremet avocado.
Prøv også: Frokostssalat til hele ugen eller grønkålssalat med granatæble
Hytteostsalat som pålæg
Hytteost er utrolig mættende, og derfor er det et oplagt vegetarisk pålæg, hvis man gerne vil skære lidt ned for kødpålæg. På en rugbrødsmad,
Hytteostsalat er ganske simpel at lave, og den kan både bruges som pålægssalat på et stykke ristet rugbrød eller i en sandwich. Den er også fantastisk som topping på en salat, fx en grov grønkålssalat, hvor den både mætter og smager. Og jeg kan også anbefale dig at prøve min hytteostsalat i madpandekager såsom mine grønne spinatpandekager eller i en mættende rugbrødssandwich.
Opskriften er et sandt hverdagshit, for den kan røres sammen i et snuptag, men holder sig flere dage på køl. Du kan derfor bruge den som pålægssalat den ene dag og lave en lækker salat den næste.
Inspiration til hjemmelavet pålæg
Lækkert pålæg kan redde frokosten, for det kan trylle selv det kedeligste rugbrød om til en luksus-servering.
Jeg har masser af lækre, nemme og grønne pålægsopskrifter på bloggen. Alt fra klassisk karrysalat til en vegansk hummus. Prøv nogle af mine favoritter her: