Hjemmelavet matcha is
Denne opskrift på matcha is er helt fantastisk lækker – både i smag og konsistens. Isen smager fantastisk skønt, sødt og med en dejlig men mild smag af matcha. Det er dog vigtigt at man vælger en matcha af god kvalitet, gerne certified grade, da den er afgørende for den rette smag og smukke farve. Til denne opskrift har jeg selvfølgelig brugt MARTINYS matcha.
Denne opskrift er perfekt til sommertiden eller som del af en dessert. Servér den eksempelvis til en rabarber crumble, verdens bedste chokoladekage eller en blondie med rabarber. Jeg er også sikker på, at den vil smage herligt til denne opskrift på chokolademuffins. Da isen dog ikke har en alt for kraftig smag, vil den passe til det meste – så vælg præcis den kage, som du har lyst til!
TIP: Prøv også lækre matcha tærter med granolabund eller matcha overnight oats
Den nemmeste opskrift på matcha is
Har du nogensinde prøvet at lave hjemmelavet is? Mange afskrækkes af idéen, da man hurtigt kan tænke, at det er for besværligt og tidskrævende – eller at man skal bruge en ismaskine. Men det modbeviser denne opskrift, der både er simpel og nem at lave.
Det der gør denne opskrift helt fantastisk er, at den kun kræver 3 ingredienser, der kan bikses sammen på blot 10 minutter. Så skal du blot værne dig med lidt tålmodighed, i mens fryseren gør resten af arbejdet. Du behøver hverken en ismaskine eller at røre i isen løbende. Den bliver lækker og cremet helt af sig selv!
Denne opskrift bliver uden tvivl en genganger i mit køkken. Jeg har også en lille sommerdrøm om, at lave isen i isforme og derefter beklæde dem med chokolade – matcha chokolade vil vel ikke skade? I hvert fald ikke når man er matcha-glad som mig!
TIP: Køb MARTINYS matcha lige her