Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Kurv (0)

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Pastasalat med rød pesto og chorizo

Denne pastasalat med rød pesto og chorizo er simpelthen så stjernegod.

Til retten bages gulerødder, tomater, kikærter og chorizo sammen i ovnen, inden det vendes sammen med pasta og rød pesto. Det giver en utrolig lækker og smagsfuld pastasalat med sprød chorizo og kikærter, og en herlig tomatsmag fra saftige bagte tomater og rød pesto.

Pastasalat med rød pesto og chorizo

Hovedret eller salat til 2-4 personer
Forberedelse 5 min /I alt 30 min

INGREDIENSER
500 g gulerødder
200 g chorizopølse
500 g cherrytomater
1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
2 tsk. tørret basilikum
salt
500 g pasta, fx conchiglioni, fusilli eller penne
4 spsk rød pesto
1 håndfuld basilikum
Evt. friskrevet parmesan til servering
Tænd ovnen på 200° varmluft.

Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i grove skiver. Skær ligeledes chorizopølsen i grove skiver. Skyl tomaterne. Dræn kikærterne fra dåsen, og skyl dem i en sigte.

Bland gulerodsskiver, chorizo, tomater og kikærter på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend det med olie, basilikum og salt.

Sæt bagepladen i ovnen 25 minutter, til grøntsagerne er møre og chorizopølsen sprød.

Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen. Hæld vandet fra, og vend pastaen sammen med rød pesto i en skål. Tilsæt bagte gulerødder, tomater, kikærter og chorizo, og vend rundt. Top pastasalaten med plukket basilikum, og servér salaten enten lun eller kold. Riv gerne lidt parmesan over pastasalaten, hvis den serveres lun.

Pastasalat med rød pesto og chorizo  

Opskrift på pastasalat med rød pesto

Denne opskrift tager udgangspunkt i denne pastasalt med grøn pesto og bagte gulerødder. Nu er den bare lavet i en rød udgave, tilsat lidt ekstra ingredienser; Chorizopølse, kikærter og tomater. De røg i ovnen sammen med gulerødderne, og derefter blev det vendt med pasta og pesto. Blot 30 minutter og så er maden klar til servering - og det smager så dejligt.

TIP: Prøv også denne opskrift på pasta med ratatouille eller pastasalat med varmrøget laks og avocadocreme

 

Pastasalat med chorizo

Chorizo er en krydret spansk pølse, og er bare så lækker at bruge i køkkennet. Den passer til alt fra en god spansk pølseret til en lækker æggekage. Den giver nemlig utrolig meget smag, og når pølsen steges, kan den blive knasende sprød som bacon. Det er sådan, chorizo bruges i denne opskrift. Den skæres i skiver (endelig ikke for tynde, for så bliver de brændte), og så bages de sammen med grøntsager og kikærter. På den måde er de også med til at give de andre ingredienser en god smag.   Pastasalat med rød pesto og chorizo og bagte tomater

Tips og variantioner til pastasalat med rød pesto

  • Hvis tomater ikke er i sæson, kan de snildt undlades. Du kan sagtens bruge andre grøntsager såsom rød peber eller svampe i stedet. 
  • I stedet for chorizo kan du bruge bacon i grove tern.
  • Du kan bruge alverdens forskellige pastaer til salaten. 
  • Forvandl pastasalaten til en dejlig pastaret ved at bruge spaghetti. På denne måde holder den sig ikke så godt på køl men er dejlig at nyde kold. 
  • Du kan både lave din egen røde pesto eller bruge en købt variant. Brug også gerne andre typer pesto i stedet.