Opskrift på pull apart brød
Denne opskrift på pull apart brød er som et fancy hvidløgsbrød. I stedet for lange flütes, bruger jeg dog helt større brød. Det giver mulighed for, at man kan skære dybe riller i brødet, som kan fyldes med en herlig blanding af smør, parmesanost, hvidløg og persille.
Ved servering kan man rive/plukke stykker af brødet, der smager af ekstra svampet hvidløgsbrød med et pint af parmesan. Brødet vil passe perfekt til alt fra italienske retter som spaghetti bolognese eller til suppe såsom en cremet jordskoksuppe.
TIP: Prøv også opskriften på min nemme og lækre foccaciabrød
Se hvordan du laver det lækre pull apart brød i denne video
Variationer
Det lækre brød er nemt at variere, alt efter hvad det skal serveres til, eller hvad du foretrækker. Prøv eksempelvis følgende:
- Tilføj andre krydderurter såsom rosmarin eller timian fremfor persille.
- Brug et lækkert ramsløgssmør i stedet for hvidløg, hvis du laver brødet i foråret.
- Vælg dit favoritbrød til opskriften. Både bagebrød og hjemmebag går an- og gerne et daggammelt et af slagsen. Jeg elsker især at bruge brød af surdej.
- Brug forskellige typer ost. Hvis du gerne vil have et rigtig “cheesy” brød, vil jeg anbefale dig at bruge mozzarella.
- Rør finthakket sprødstegt bacon i smørret, inden det fordeles i brødet. Det lyder næsten af for meget, men jeg siger jer, det smager godt.