Asparges med bønner og pesto

Denne opskrift på asparges med bønner og pesto er både smagfuld og enkel på samme tid. Med få, gode og sunde ingredienser, som fremhæver det bedste ved hinanden.

Salaten består af grønne, sprøde asparges, store og mættende butterbeans samt en grøn pesto. Du kan både vælge at lave hjemmelavet pesto eller købe din favorit fra supermarkedet.

 

 

Asparges med bønner og pesto

Asparges med bønner og pesto

 

Bedøm denne ret

Tilbehør til 2 personer
forberedelse 10 min / tilberedning 10 min / i alt 20 min

Ingredienser

  • 1 bundt asparges
  • en smule olivenolie til stegning
  • 1 dåse butterbeans
  • 2 spsk. pesto (enten hjemmelavet eller en god købt)
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt & friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Knæk bunden af aspargesene, skyl dem. Steg aspargesene i en smule olive på en varm pande. Kværn lidt salt og peber over, og vend rundt.

Sluk for blusset, når aspargesene tager en smule farve og bliver flot grønne.

Tilsæt butterbeans og pesto, og vend godt rundt på panden. Fordel det hele på et serveringsfad, og dryp lidt citronsaft over. Smag til med salt og peber, og servér.

Find flere opskrifter i samme kategori

Asparges med butterbean bønner og pesto

Denne opskrift på asparges med bønner og pesto kan trylles frem på nul komma fem. Du kan næsten nå at bikse den samme tid, som det tager at dække middagsbordet.

Butterbeansene smager helt vidunderligt vendt i pesto. Pestoen kan du enten lave selv, eller købe, hvis du er mere til den nemme løsning. Er du på jagt efter en god pestoopskrift, har jeg en fremragende en af slagsen i Herlig & ærlig mad. Opskriften har jeg heldigvis også delt herinde, så du kan finde den ved at klikke her: en skøn opskrift på grøn pesto. Sammen med asparges får det simple tilbehør vaskeægte forårs- eller sommersmag.

 

TIP: find inspiration til din grill menu lige her

 

ristede asparges med pesto

 

Asparges med pesto og bønner

Asparges er en lækker forårsgrøntsag, som vi har glæde af netop nu, og de smager virkelig skønt, når de steges på en pande eller grilles. Vil du dog lave opskriften her på grill, kan du sagtens tilberede retten i en grillbakke. Det giver en ekstra dejlig smag til retten

 

TIP: Prøv også min opskrift på lækre grillspyd med halloumi og grønt eller grillet laks med polenta og vandmelonsalsa

 

Asparges med butterbeans og pesto

 

Nem tilbehør til grillmad

Hvis du er på udkig efter lækker, nem tilbehør er denne opskrift lige sagen! Jeg kan dog også anbefale min opskrift på grillet spidskål med parmesan, der er mindst lige så simpel at lave som dagens opskrift. Ellers er mine fyldte grillede porrer også en skøn servering, der virkelig bør prøves. Hvis du er på udkig efter en salat til grillmaden, så elsker jeg min salat med grillet fersken og parmesan eller salat med grillet squash og majs!

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar