Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Cart 0

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Grape med granola

Grape med granola er en smuk, dekorativ og yderst delikat brunch servering. Det er friskt og sødt på samme tid, og passer perfekt som et pift til den sommetider lidt fede brunchmad med æg og bacon.

Serveringen med grape er nem at lave, og du kan let lave variationer alt efter, hvad du har på lager. Se flere tips hertil under opskriften.

Grape med granola

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 5 min /I alt 5 min

INGREDIENSER
2 grapefrugter
1 spsk. honning
0,5 limefrugt
0,5 bakke hindbær
4 spsk. granola
lidt frisk mynte til pynt
Skær top og bund af grapefrugten. Skær dernæst forsigtigt skallen fra hele vejen rundt, inden du skærer grapefrugten i skiver.

Anret grapeskiver på et fad. Dryp honning og en smule limesaft over, og fordel granola og hindbær over. Riv limeskal over fadet, mynte med mynte, og servér.

Grape med granola til brunchbordet

Den dekorative servering af grape med granola minder om retter, jeg har fået serveret på diverse caféer til brunch. Det er dog ufatteligt nemt at lave selv, og så er det en fremragende måde at forvandle en hjemmelavet brunch til en helt caféoplevelse.

Den friske, syrlige grapefrugt er et rigtig godt modspil til ret fede retter, vi kommer på brunchbordet. Æg, bacon, pølse, ost. Her får du et friskt indslag, der pynter på bordet og smager som en hel dessert.

Jeg tilføjer også lidt friske hindbær til serveringen med grape med granola. De kan godt undlades men også let erstattes med andre bær. Jordbær, blåbær eller brombær ville være fantastisk lækkert og smukt. Et andet bud kunne være granatæblekerner, til når bær ikke er i sæson.



TIP: Dette er blot en af retterne fra mit brunchbord i samarbejde med Royal Copenhagen. Andre lækre brunchretter er røræg eller brunchæg med tomater og bønner

Grape med granola til brunchbordet

Den dekorative servering af grape med granola minder om retter, jeg har fået serveret på diverse caféer til brunch. Det er dog ufatteligt nemt at lave selv, og så er det en fremragende måde at forvandle en hjemmelavet brunch til en helt caféoplevelse. Den friske, syrlige grapefrugt er et rigtig godt modspil til ret fede retter, vi kommer på brunchbordet. Æg, bacon, pølse, ost. Her får du et friskt indslag, der pynter på bordet og smager som en hel dessert. Jeg tilføjer også lidt friske hindbær til serveringen med grape med granola. De kan godt undlades men også let erstattes med andre bær. Jordbær, blåbær eller brombær ville være fantastisk lækkert og smukt. Et andet bud kunne være granatæblekerner, til når bær ikke er i sæson.  

TIP: Dette er blot en af retterne fra mit brunchbord i samarbejde med Royal Copenhagen. Andre lækre brunchretter er røræg eller brunchæg med tomater og bønner

  grape med granola  

Granola

Granolaen tilføjet et virkelig fint modspil til den saftige, friske grapefrugt. Det knaser lækkert, og forvandler den simple "frugtsalat" til en helt dessertagtig servering. Du kan både bruge en købt eller hjemmelavet granola til formålet. Jeg kan særligt anbefale disse opskrifter, som du finder her på min hjemmeside: