Grape med granola til brunchbordet
Den dekorative servering af grape med granola minder om retter, jeg har fået serveret på diverse caféer til brunch. Det er dog ufatteligt nemt at lave selv, og så er det en fremragende måde at forvandle en hjemmelavet brunch til en helt caféoplevelse.
Den friske, syrlige grapefrugt er et rigtig godt modspil til ret fede retter, vi kommer på brunchbordet. Æg, bacon, pølse, ost. Her får du et friskt indslag, der pynter på bordet og smager som en hel dessert.
Jeg tilføjer også lidt friske hindbær til serveringen med grape med granola. De kan godt undlades men også let erstattes med andre bær. Jordbær, blåbær eller brombær ville være fantastisk lækkert og smukt. Et andet bud kunne være granatæblekerner, til når bær ikke er i sæson.
TIP: Dette er blot en af retterne fra mit brunchbord i samarbejde med Royal Copenhagen. Andre lækre brunchretter er røræg eller brunchæg med tomater og bønner
Granola
Granolaen tilføjet et virkelig fint modspil til den saftige, friske grapefrugt. Det knaser lækkert, og forvandler den simple “frugtsalat” til en helt dessertagtig servering.
Du kan både bruge en købt eller hjemmelavet granola til formålet. Jeg kan særligt anbefale disse opskrifter, som du finder her på min hjemmeside: