Grape med granola

Grape med granola er en smuk, dekorativ og yderst delikat brunch servering. Det er friskt og sødt på samme tid, og passer perfekt som et pift til den sommetider lidt fede brunchmad med æg og bacon.

Serveringen med grape er nem at lave, og du kan let lave variationer alt efter, hvad du har på lager. Se flere tips hertil under opskriften.

grape med granola

Grape med granola

 

Bedøm denne ret

Tilbehør til 4 personer
forberedelse 5 min / i alt 5 min

Ingredienser

  • 2 grapefrugter
  • 1 spsk. honning
  • 0,5 limefrugt
  • 0,5 bakke hindbær
  • 4 spsk. granola
  • lidt frisk mynte til pynt

Fremgangsmåde

Skær top og bund af grapefrugten. Skær dernæst forsigtigt skallen fra hele vejen rundt, inden du skærer grapefrugten i skiver.

Anret grapeskiver på et fad. Dryp honning og en smule limesaft over, og fordel granola og hindbær over. Riv limeskal over fadet, mynte med mynte, og servér.

Find flere opskrifter i samme kategori

Grape med granola til brunchbordet

Den dekorative servering af grape med granola minder om retter, jeg har fået serveret på diverse caféer til brunch. Det er dog ufatteligt nemt at lave selv, og så er det en fremragende måde at forvandle en hjemmelavet brunch til en helt caféoplevelse.

Den friske, syrlige grapefrugt er et rigtig godt modspil til ret fede retter, vi kommer på brunchbordet. Æg, bacon, pølse, ost. Her får du et friskt indslag, der pynter på bordet og smager som en hel dessert.

Jeg tilføjer også lidt friske hindbær til serveringen med grape med granola. De kan godt undlades men også let erstattes med andre bær. Jordbær, blåbær eller brombær ville være fantastisk lækkert og smukt. Et andet bud kunne være granatæblekerner, til når bær ikke er i sæson.

 

TIP: Dette er blot en af retterne fra mit brunchbord i samarbejde med Royal Copenhagen. Andre lækre brunchretter er røræg eller brunchæg med tomater og bønner

 

grape med granola

 

Granola

Granolaen tilføjet et virkelig fint modspil til den saftige, friske grapefrugt. Det knaser lækkert, og forvandler den simple “frugtsalat” til en helt dessertagtig servering.

Du kan både bruge en købt eller hjemmelavet granola til formålet. Jeg kan særligt anbefale disse opskrifter, som du finder her på min hjemmeside:

 

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar