Kanelsnurrer bagt i fad
Kanelsnurrer i fad er en om muligt endnu mere lækker version end klassiske kanelsnegle eller kanelsnurrer. Opskriften kan sagtens bruges til at lave kanelsnegle eller snurrer, der bages enkeltvist på en bageplade. Men jeg synes, det er både endnu mere lækkert og mere festligt at bage dem sammen i et fad.
TIP: De lækre kanelsnurrer er inspireret af de svenske kardemommesnurrer. Her laves snurrerne med lækkert remoncefyld med kardemomme. Prøv min opskrift på kardemommesnurrer eller lav en frisk version med citron.
Kanelsnurrer med flødeostglasur
Jeg topper fadet med den lækreste flødeostglasur. Eller “cream cheese frosting” om man vil. Det er vist lidt en amerikansk ting at toppe kanelsnegle med en glasur af flødeost, men nøj, det er altså en skam, at det ikke er noget, vi gør i Danmark. Kombinationen af de søde, krydrede snegle og den let syrlige glasur er simpelthen magisk! Det er så meget mere lækkert end en klassisk glasur, så jeg vil virkelig anbefale jer at give det et skud.
TIP: Prøv også min opskrift på chokoladeboller , stjernebrød eller scones med blåbær