Mexicansk huevos rancheros
Huevos Rancheros nydes som morgenmad i Mexico. Måske du kender dens nordafrikanske fætter “shakshuka”? Begge opskrifter består af en krydret tomatsauce, hvor æggene slås ud og tilberedes i.
Denne variant laves med mexi-krydderier og godt med grøntsager, så den snildt kan serveres som en nem aftensmad. Selvom huevos rancheros er egentlig noget, mexicanerne spiser til morgenmad.
Nem huevos rancheros
Den lækre mexicanske ret er ultra nemt og hurtigt at bikse sammen. Og så er opskriften super til dage, hvor køleskabet er lidt tomt, da opskriftens bærende ingredienser, bønner, hakkede tomater og æg, er noget, der er nemt at have på på lager.
TIP: Prøv også Mexicanske kartoffelskiver, chili con carne eller quesadillas med kylling
Mexicansk comfort food
Denne opskrift er vaskeægte mexicansk comfort food. Jeg er jo ikke rigtig en bøf-sovs-og-kartofler-kinda-girl, så når jeg craver lunende, komfort-agtige måltid, er det sjældent traditionelle danske opskrifter, jeg bikser sammen.
I stedet tyr jeg ofte til det franske bistrokøkken, den ærlige, rustikke hverdagsmad, eller tunge, spicy tex-mex retter såsom tacos, nachos eller quasadillas.
Tip: Prøv også mexicansk kylling med vandmelonsalsa, mexicansk taco suppe eller mexi-tærte
Tilbehør
Man kan spise Huevos rancheros på flere måder: For sig selv (gerne med lidt frisk salat), med tortillapandekager, nachos eller ris. Det afhænger alt sammen af, til hvilken anledningen retten skal serveres, og hvor stor appetitten er.
Jeg kan også anbefale dig, at du serverer retten med guacamole eller frisk salsa