-
Link kopieret
Inspiration til nytårsmenu

INGREDIENSER
Har du styr på din nytårsmenu?
Ellers har jeg samlet massevis af inspiration i dette blogindlæg. Lækker, smuk, delikat og festlig mad, der er årets sidste aften værdig.
For mig er nytårsaften den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af maden. Hvad end man får massevis af gæster eller samles få (som vi alle gør i år), indbyder nytåret til, at vi gør os lidt ekstra umage og skruer op for festlighederne.
Har du styr på din nytårsmenu?
Ellers har jeg samlet massevis af inspiration i dette blogindlæg. Lækker, smuk, delikat og festlig mad, der er årets sidste aften værdig.
For mig er nytårsaften den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af maden. Hvad end man får massevis af gæster eller samles få (som vi alle gør i år), indbyder nytåret til, at vi gør os lidt ekstra umage og skruer op for festlighederne.

Opskrifter til din nytårsmenu 2020
Nedenfor har jeg samlet inspiration til forret, hovedret og dessert til din nytårsmenu 2019. Hos os står menuen på hummerbisque (som vores venner medbringer), bøf, bearnaise og fritter til hovedret samt en dekorativ nytårskage til dessert.
Forretter til nytår
Til forret nytårsaften serverer jeg som regel en form for fisk. Her under finder du simple men smagfulde opskrifter, der er nemme at servere for mange gæster:- Blinis med stenbidderrogn
- Forret med kammuslinger og ristet gulerod
- Jomfruhummer med citronskal og urter
- Lakseroulade med spinat
- Blinis med laks og rødbedecreme
- Filodejsskåle med laksemousse
- Rugbrødchips med laksemousse
- Vitello tonnato
- Bruschetta

Hovedretter til nytår
Til hovedret rimer nytår ofte på et godt stykke kød. Her vil jeg anbefale dig at at braisere kødet, så du får mørhedsgaranti og ikke skal stresse over, om det bliver for rødt eller tørt til dine gæsters smag. Hvis du mere er til fisk, er kulmule eller muslinger lige sagen.- Kulmule med græskarmos og brunet smør
- Spoleben med kartofler og ærter
- Moules Frites med sødkartoffelfritter
- Lammeskank med pastinakmos og sprøde rodfrugter
- Braiserede svinekæber med rodfrugtmos
- Kalvemørbrad med brombærsauce
